Blog

Je bent nooit te oud voor een sleepover

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, ben je nooit echt te oud voor een sleepover. Dat je je plekje in het werkleven hebt gevonden, betekent niet dat je een kussengevecht af moet slaan als je hier voor uitgedaagd. Na een lange werkweek, is er niets leukers dan een sleepover. Lekker met je vriendengroep samen komen en de hele nacht spelletjes spelen onder het genot  van een lekker hapje en drankje. Gezelligheid gegarandeerd! In deze blog, een aantal tips om je sleepover echt een succes te maken.

1 Mimosa bar

Het voordeel van een sleepover als volwassenen is dat je lekkere alcoholische versnaperingen kunt drinken. Trakteer jezelf! Je hoeft er niet op uit te gaan om te brunchen. In plaats daarvan kun je een tafel vol met snacks en speciale cocktails organiseren: een mimosa bar! Zodat als je wakker wordt, het feestje niet stopt. Maak je eigen mimosa bar met vers geperste sinaasappelsap en een paar flessen champagne. Bezuinig ook niet op de versiering. Vergeet niet het moment vast te leggen terwijl je je eerste Sunday-morning mimosa nuttigt.

2 Matras surfen

Work hard – play hard! Matras surfen is iets wat je misschien kent uit films zoals The Princess Diaries. Maar met de juiste opstelling kan het een highlight worden van je nachtje samen. De echte wereld kan bikkelhard zijn, maar op deze golven van comfort zullen je gegarandeerd zacht landen.

3 Karaoke

Danspartijtjes zijn altijd een goede optie voor een sleepover. Maar met een karaoke zit je pas echt goed om de groep lekker op te jutten. Maak een gezamenlijke playlists met julile favoriete hits en zing mee met echte throwback klassiekers. Zoek een haarborstel en sing your heart out! Vals? Helemaal niet erg. Je kunt er ook een zangwedstrijd van maken een jury inlassen die de zangprestaties van iedere kandidaat beoordeelt. Met een bureaustoel heb je al gauw ‘De Voice’ vibe te pakken.

4 Aankleding

Deze avond draait om comfort. Daarom zijn er twee dingen van belang. Allereerst dat het huis vol ligt met kussen, matrassen, deken, en andere manieren om het jezelf comfortabel te maken. Ten tweede is het je eigen outfit. Weg met die werkkleding, en haal je leukste pyjama uit de kast. Een gemengde groep? Kom dan niet alleen in ondergoed mannen. Maak in plaats daarvan werk van een kekke heren pyjama.  

Natuurlijk zijn er nog tal van anderen activiteiten die je kan ondernemen gedurende dit slaapfeestje. Haal het innerlijke kind in je naar boven!

Laat een antwoord achter